VCA training

Wij hebben VCA trainingen in alle soorten en maten. Om te beginnen kies je de VCA training die bij jou past. Operationele medewerkers zonder leidinggevende verantwoordelijkheden kiezen voor een VCA training Basisveiligheid, ook wel B VCA genoemd. Leidinggevenden of ZZP’ers kiezen voor de VCA training VOL VCA. Tenslotte kiezen intercendenten, detacheerders en leidinggevenden van een uitzendbureau voor de VCA training VIL VCU. Nu de eerste stap is gezet, kun je een keuze maken voor de soort VCA training die je gaat volgen.

Klassikale VCA training

De keuze is reuze! De meest ouderwetse, en daarmee wellicht ook meteen de meest effectieve, is de klassikale VCA training. Onze trainingen worden door het hele land gegeven, dus er is er altijd wel eentje waarvoor je niet al te ver hoeft te reizen. Direct aansluitend aan de klassikale cursus volgt het officiële VCA examen. De klassikale VCA training inclusief examen kost € 229,- exclusief BTW, en direct inschrijven kan hier.

Digitale VCA training

Voor iedereen die zich liever thuis achter de computer voorbereid op het VCA examen, bestaat de mogelijkheid van een VCA online training. De 6 uur durende online cursus volg je op je eigen tempo, wanneer het jou het beste uitkomt. Het examen maak je vervolgens op een van de 40 examenlocaties die we door het hele land hebben. De kosten voor een digitale VCA training inclusief examen zijn € 159,- (Basisveiligheid en VOL VCA) of € 169,- (VIL VCU) exclusief BTW, en direct aanmelden kan hier.

Studeren met een VCA boek

Heb jij niemand nodig om je de stof uit te leggen, en studeer je liever met een boek op schoot? Dat kan ook. Wij zenden je een VCA cursusboek toe met alle verplichte examenstof volgens de laatste VCA eind-en toetstermen. Vervolgens bereid jij je op jouw eigen tempo voor, en als je zover bent, meld jij je aan voor een VCA examen in de buurt. De kosten voor een VCA cursusboek inclusief examen bedragen € 159,- exclusief BTW, en direct aanmelden kan hier.

Direct aanmelden voor een VCA training

2017-05-19T08:39:20+02:00