VCA Proefexamen 2019-02-14T12:08:36+02:00

Test jouw VCA kennis!

  • Echte examenvragen
  • Direct de uitslag
  • Feedback over gemaakte fouten
  • Eenvoudig betalen via jouw telefoon

Je begint zelfverzekerd aan het VCA examen wanneer je weet dat je de VCA stof goed kent. De beste manier om jouw kennis te testen, is door een VCA proefexamen te maken. Onze VCA proefexamens bevatten echte examenvragen. Na beantwoording van de vragen kijkt de computer jouw proefexamen direct na. Zo weet je meteen of je geslaagd zou zijn, of niet. Ook krijg je feedback over vragen die je niet goed beantwoord hebt. Zo weet jij precies welke VCA stof je nog niet goed genoeg kent. Slagen voor het echte VCA examen wordt zo een eitje!

 

Aan de slag met VCA Proefexamens!

Zoveel oefenen met proefexamens als jij wil

Wanneer je voor een goede voorbereiding kiest voor het VCA-examen en een VCA-cursus volgt, dan kun je onbeperkt proefexamens oefenen. Het maakt daarbij niet uit of je een traditionele klassikale VCA-cursus volgt of kiest voor zelfstudie met een boek of online zelfstandig studeert. Alle cursusvormen bieden de mogelijkheid om onbeperkt te oefenen met VCA kennistoetsen en VCA proefexamens.

Maak in ieder geval altijd 1 proefexamen

Een proefexamen maken is altijd aan te raden, ook wanneer je zeker weet dat je de lesstof voldoende beheerst om te slagen. Het is namelijk niet alleen een check of jouw kennis voldoende is, maar ook een kans om te ervaren hoe het is om een examen maken. Houd je daarvoor bij het maken van een proefexamen aan de regels die ook gelden tijdens een echt VCA-examen. Dus zet je telefoon op stil en stel een timer in voor de tijd waarbinnen je het VCA-examen straks zal moeten maken en kijk niet stiekem toch nog even in de lesstof als je een vraag niet zeker weet te beantwoorden. Zo ervaar je hoe het straks zal zijn om een echt examen te maken en kom je dan niet voor verrassingen te staan. Dat geeft zelfvertrouwen wanneer je aan het echte examen gaat beginnen. Zet ‘m op!