VCA opleiding

Een VCA opleiding is een goede voorbereiding op het VCA examen. Daarbij is het van belang te weten welk VCA examen jij zal moeten maken, vervolgens kies je de bijbeorende VCA opleiding.  We helpen je graag op weg. Operationele medewerkers zonder leidinggevende verantwoordelijkheden kiezen voor een VCA opleiding Basisveiligheid, ook wel B VCA genoemd. Leidinggevenden of ZZP’ers kiezen voor de VCA opleiding VOL VCA. Tenslotte kiezen intercendenten, detacheerders en leidinggevenden van een uitzendbureau voor de VCA opleiding VIL VCU. Nu de eerste stap is gezet, kun je een keuze maken voor de soort VCA opleiding die je gaat volgen.

Klassikale VCA opleiding

De meest klassieke, en daarmee wellicht ook meteen de beste, is de klassikale VCA opleiding. Onze opleidingen worden door het hele land gegeven, dus er wordt er altijd wel eentje op korte termijn bij jou in de buurt gegeven . Direct aansluitend aan de klassikale opleiding volgt het officiële VCA examen. De klassikale VCA opleiding inclusief examen kost € 229,- exclusief BTW, en direct inschrijven kan hier.

Digitale VCA opleiding

Voor iedereen die zich liever thuis achter de computer voorbereid op het VCA examen, bestaat de mogelijkheid van een VCA online opleiding. In totaal bestaat de online opleiding uit 6 uur cursusmateriaal.  De online cursus volg je op je eigen tempo, wanneer het jou het beste uitkomt. Het examen maak je vervolgens op een van de 40 examenlocaties die we door het hele land hebben. De kosten voor een digitale VCA opleiding inclusief examen zijn € 159,- (Basisveiligheid en VOL VCA) of € 169,- (VIL VCU) exclusief BTW, en direct aanmelden kan hier.

Studeren met een VCA boek

Heb jij al die ondersteuning niet nodig, en studeer je liever met een boek op schoot? Dat kan ook. Kies dan voor de optie van het studieboek met daarin alle verplichte examenstof volgens de laatste eind- en toetstermen, dat we je zo snel mogelijk toezenden. Vervolgens bereid jij je op jouw eigen tempo voor, en als je zover bent, meld jij je aan voor een VCA examen in de buurt. De kosten voor een VCA cursusboek inclusief examen bedragen € 159,- exclusief BTW, en direct aanmelden kan hier.

2017-05-19T08:39:20+02:00